Tarsus'ta Polis Teşkilatının 174. Yıldönümü Etkinliği Kutlandı

  • 10.04.2019
  • tarsustb

Polis Teşkilatının 174. Yıldönümü Etkinliği Kutlandı

Tarsus Ticaret Borsası Polis Teşkilatının 174. Yıldönümü Etkinliği'ne katılarak Polis Teşkilatının " Adalete dayalı bir kuvvet" olduğu mesajını verdi.

Borsa'dan, Polis Teşkilatının 174. Yıldönümü Etkinliği ile ilgili yapılan açıklama;

 174  yıllık temiz mazisi ile  Türk Polisi, çağdaş ülkelerin kullandığı araç-gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinmiş, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilemiştir.

Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir.Hukuk devletinde Polis adalete dayalı bir kuvvettir. Onun için adaletlidir. Korkulan değil, güvenilen bir güçtür.

Kanun hâkimiyetini sağlama ve suçlularla mücadele gibi önemli bir görevi yerine getirerek, toplumumuzdaki huzur ve güven ortamını tesis eden Polis Teşkilatı,tarihin her döneminde toplumdaki huzur ve güven ortamını tesis etmesiyle bu milletin duasını almıştır ve almaya devam etmektedir.

Tarsus'ta Polis Teşkilatının 174. Yıldönümü Etkinliği Kutlandı