Türk Polis Teşkilatının 174. Yılını Kutlarız

  • 08.04.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Başkan Murat Kaya yayınladığı kutlama mesajında; "Türk Polis Teşkilatımız, 174 yıllık tecrübe ve birikimiyle aziz milletimizin barış, huzur ve emniyet içinde yaşamasının en büyük güvencelerinden biri olmuştur. Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için gösterdiği üstün vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarısı ile de ülkemizdeki huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvencemizdir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı’mızın 174. kuruluş yıldönümünü kutlar, şehit polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunar,çalışanlarına ve emekli olan mensuplarına da aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler temenni ederiz.

 

Türk Polis Teşkilatının 174. Yılını Kutlarız