Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a Borsamızdan Ziyaret

• 10.04.2014

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Üyeleri 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerin ardından Tarsus Belediye Başkanı seçilen Şevket CAN'a ziyarette bulundu.Belediye Başkanımız Şevket CAN "Bu güne kadar her gittiğimiz yerde şunu söyledik. Bizler bu memleketin çocuğu olarak bu memlekette yaşayan insanlar olarak gidecek başka bir memleketimiz yok, gidecek başka bir şehrimiz yok. Bütün Tarsuslu vatandaşlarımızı kucaklayacağımıza, kapımızın ve gönlümüzün bütün vatandaşlarımıza açık olacağına, Tarsus’ta yaşayan bütün vatandaşlarımızın derdini derdimiz sıkıntısını sıkıntımız olarak göreceğimize, Allah rızası için çalışacağımıza söz verdik ve sözümüzde duracağız" sözlerini ifade ederek ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkanımız Murat KAYA, "Bizler hep birlikte elbirliği, güç birliği yaptığımız zaman, beraberce dayanışma içinde hedeflerimize odaklandığımız zaman hiç bir engelin bizi durduramayacağını biliyoruz.Kentimizn kalkınması için,geleceği için hizmet etmeye her platformda Borsa olarak açığız. Özellikle Tarsus'a bir Devlet Üniversitesi kurulması aşamasında güçlü ve sağlam birliktelik göstermemiz gerekecektir.Bu konuda da beraber çalışacağımıza inanıyor ve bekliyoruz." diyerek seçildiği görevde Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a başarılar diledi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a Borsamızdan Ziyaret