Başkan Murat Kaya Miraç Kandilini Kutladı

• 02.04.2019

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya "Miraç Kandili" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bu mübarek geceler bizi birbirimize yaklaştıran milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren zamanlardır. Bu gece mucizelerle doludur. Miraç mucizesi, bizler için rahmet ve lütuflarla doludur. Bu mübarek ve kutlu geceyi fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Gönüllerimiz de müstesna bir coşkunun yaşandığı Miraç Kandilini kutluyor, böyle mübarek gecelerin milletimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. "dedi.

Başkan Murat Kaya Miraç Kandilini Kutladı