AK Parti İlçe Teşkilatı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan'ın Ziyareti

• 04.03.2019

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve Tarsus İlçe Başkanı Nevzat Çetin ile birlikte bulunan heyet Borsayı ziyaret etti.Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya'yı beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çetin ile birlikte ziyaret eden AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yerel seçimler kapsamında değerlendirmelerde bulundu.

Tarsus’ta çok iyi bir çalışma sergilediklerini belirten AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yerel seçim öncesi STK başkanlarının, yöneticilerinin ve üyelerinin hassasiyetlerini değerlendirdiklerini, bu kapsamda seçim çalışmalarının titizlik içinde gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çetin ise seçilmiş olduğu görevinde siyaset üstü çalışmalara imza atacaklarına vurgu yaptı.

Başkan Murat Kaya, Milletvekili Hacı Özkan’ın ve Çetin ile beraberindeki heyetin ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında "Tarsus gerek nüfus, gerek coğrafi anlamda normal bir ilçenin dışında büyük bir il durumundadır. Tarsus'un hayali olan bir çok projenin tamamlanması noktasında kutuplaşmalara gidilmeden gelecekle ilgili planlarımızın birlikte çözüme ulaşacağına inanıyoruz. Kurum olarak görevlerimizin yanında kentimize her alanda faydalı olmaya da gayret ediyoruz. " dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan'ın Ziyareti