Başkan Murat Kaya'nın Regaip Kandili Kutlama Mesajı

• 07.03.2019

3 ayların başlangıcı Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Murat Kaya, "Her şeyde farklılıklar olduğu gibi kandillerimiz ve özel gecelerimiz de barındırdıkları feyiz ve fazilet bakımından birbirinden farklıdır." dedi.

Regaip Kandili'i gecesinin;manevi arınmaya, birliğe daveti,  kardeşliğe çağrıyı ve huzur ortamının tesis edilmesine vesile olmasını temenni eden Başkan Murat Kaya, mübarek üç aylara bir kez daha kavuşmanın, yeniden ulaşmanın gönül huzurunu yaşadığını belirterek "Yaklaşan 11 ayın Sultanının habercisi olan bu aylar içinde rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olması bizler adına eşsiz bir fırsattır. Özellikle bu gece idrak edeceğimiz Kandil'in birliğimize ve beraberliğimize katkı vermesi bizler için de değerli bir imkandır. Birlik, beraberlik duygularıyla bu geceyi değerlendirebilelim.Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin Regaip Kandilini kutlar, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Başkan Murat Kaya'nın Regaip Kandili Kutlama Mesajı