Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Daire Müdürlerinden Ziyaret

  • 27.02.2019
  • tarsustb

Vergi Haftası dolayısıyla Tarsus Vergi Dairesi Müdürleri, Veysel Kurt ve Ahmet Hatipoğlu ile vergi dairesi gelir uzmanları Borsaya ziyarette bulundu. 

Türkiye’de 1990 yılından bu yana her yıl kutlanan "Vergi Haftası"nın 30’ncusu bu yıl 25 Şubat – 03 Mart 2019 tarihleri arasında kutlanmaktadır.

Başkan Murat Kaya ve Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel 'in bulunduğu ziyarette, Vergi Dairesi Müdürleri  Veysel Kurt ve Ahmet Hatipoğlu Vergi Haftasının öneminden bahsederek, yapılan çalışmaları dile getirdiler. Kayıt dışı ekonominin azaltılması kapsamında Ticaret Borsası’nın payının önemli olduğuna değinilen ziyarette Borsanın faaliyetlerinde ve borsa üyeleri için gerekli çalışmalarda daire olarak yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

Borsa Başkanı Murat Kaya, vergi haftasını kutlayarak "Geleceğe hep birlikte, güçlü bir şekilde gidebilmek ve Devletin varlığını, hizmetini etkin bir şekilde yapabilmek için en temel kaynağın vergiler, vergi sistemleri olduğu bilinmeli ve ülkemizde yaşayan her bireye vergi bilincinin aşılanması gerekmektedir. Bu aynı zamanda vatandaşlık görevimiz olduğu kadar, kamusal hizmetlerin aksamadan sağlanmasına ve refah seviyesine çok büyük katkılar sağlayacaktır." dedi.

Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Daire Müdürlerinden Ziyaret