CHP Büyükşehir Belediye Başkan A. Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkan A. Haluk Bozdağan'ın Ziyareti

• 27.02.2019

Mersin CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer , Tarsus CHP Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, CHP eski Milletvekili Umut Oran ile CHP İl Parti Başkanı Adil Aktay ve İlçe Parti Başkanı Ali İlk 'den oluşan heyet  Borsayı seçim çalışmaları kapsamında ziyaret etti.

Borsa Başkanı Murat Kaya, Sayın Vahap Seçer, Haluk Bozdoğan ve Umut Oran ile birlikte CHP İl ve İlçe Parti başkanlarından oluşan heyetin Borsaya  gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür ederek, Tarsus'un tarımsal, ticari ve ekonomik  potansiyeli hakkında bilgiler verdi.

Başkan Murat Kaya, Biz Tarsus İçin Çalışıyor, Türkiye İçin Üretiyoruz. Önümüzde bir yerel seçim heyecanı yaşıyoruz.Biz bu seçimde "Kazanan Tarsus Olmalı" diyoruz. Tarsus'un gelişiminde birlik, beraberlik ve ortak akıl çok önemlidir. Tarsus Ticaret Borsası    , Tarsus'un yararına olan her alanda  üzerine düşeni yapmaya devam edecektir. Bugüne kadar, yaptığımız, savunduğumuz her işte, Ülkemize ve Tarsus'a katkı vermeyi, daha çok ve daha kaliteli üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Önümüzde bir seçim var. Başkan adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, “Yuvam ve ailem olarak bildiğim Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etmekten son derece mutluyum. Tarsus da ekonomik, kültürel ve sosyal gelişmişliğin çözümünde ortak hareket edilmesi  noktasında Başkan Murat Kaya’nın bu konudaki heyecanına katılıyorum. Tarsus’un, bölgenin sorunlarını ve sıkıntılarını çözecek, tüm önerileri birlikte geliştireceğiz. Borsamızın da aktif faaliyetlerini yakından takip ediyor ve büyük memnuniyet duyuyoruz. " dedi.

Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan da bu konuda yerel yönetimlerin, bulunduğu kentteki herkesimin görüş ve değerlendirmelerini dinleyerek ortak fikirde hareket etmenin kente cazibe katacağını ve kenti geliştireceğini dile getirdi.

CHP eski Milletvekili Umut Oran ile CHP İl Parti Başkanı Adil Aktay ziyarette ekonomi ve güncel siyasi konularında bilgilendirmede bulundular.

Ziyaret heyeti, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Meclis ve borsa üyeleri tarafından karşılandı.