Üyelerimizin Talepleri Bizler İçin Önemlidir

  • 26.02.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde üyelerinin talep ve isteklerini dinlemeye, birlikte çözüm üretmeye devam ediyor.

Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Güngör ‘den oluşan heyet SARIKAYA NARENCİYE PAKETLEME TARIM ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ - HACI MEHMET SARIKAYA , BİBERCİLER İÇ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ - MURAT ve SERHAT ÇAMAŞIRCI ve KÖSELER - SARIKAYA PAKETLEME TARIM ÜRÜNLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ - BÜLENT ULUS SARIKAYA'yı iş yerlerinde ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde genel ülke ekonomisi ve özel sorunlar hususunda görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde Borsa'nın faaliyetleri , planları, projeleri hakkında bilgiler verildi.
İşletme sahiplerinden sektörleri ile ilgili öneriler dinledi. Borsanın "İhracat Sizden, Personel Bizden" faaliyeti kapsamında Borsa Dış Ticaret Uzmanını dış ticarette dikkat edilmesi gerekli konularda firma çalışanlarını firmalarında ziyaret edeceği konusu da bu ziyaretler kapsamında konuşuldu.

Sarıkaya Narenciye Paketleme Tarım Ürünleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  işletme sahibi Hacı Mehmet Sarıkaya 35 yıldır içinde bulunduğu sektörün sorunlarına dair tavsiye ve çözüm önerilerini anlattığı ziyarette, Borsanın sektörleri ve diğer sektörlerde  yaşanan güncel gelişmeleri takip ederek üyeleri bilgilendirmesinin önemini ifade etti.

Biberciler İç Dış Ticaret Limited Şirketi işletme sahipleri Murat Ve Serhat Çamaşırcı, babalarının başlattığı işi devam ettirdiklerini, sektörlerine ait ihracatta teşvik ve destek mekanizmasının dış pazarlarda rekabet gücünü arttırmaya yönelik beklentilerini ifade ederek,  çalışma sezonlarında binlerce kişiye aş verdiklerine değindiler. Paketleme tesisini gezdiren Serhat Çamaşırcı, ürünlerin hangi işleme tabi tutulduğu konusunda bilgilendirmede bulundu.

Köseler - Sarıkaya Paketleme Tarım Ürünleri İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi işletme sahibi Bülent Ulus Sarıkaya son aylarda yaşanan ekonomik dalgalanmalara paralel olarak gelişen iklimsel muhalefetten kaynaklı fiyat iniş çıkışlarının sektörü zor duruma düşürdüğü ifade ederek, yurt dışı pazarlarında yaşanan nakliye sorunlarına değindi. Borsa olarak bu sorunun TOBB ve Bakanlık seviyesine taşınmasından duyduğu memnuniyeti de sözlerine ekledi.

Üyelerimizin Talepleri Bizler İçin Önemlidir
Üyelerimizin Talepleri Bizler İçin Önemlidir
Üyelerimizin Talepleri Bizler İçin Önemlidir
Üyelerimizin Talepleri Bizler İçin Önemlidir
Üyelerimizin Talepleri Bizler İçin Önemlidir