İŞKUR ve Borsadan Yılın İlk Girişimci İstihdam Atağı

• 19.02.2019

Girişimcilik eğitimlerini 2015 yılından bu yana Tarsus İŞKUR ile birlikte sürdüren Tarsus Ticaret Borsası bu süre boyunca 52 eğitim yaparak 1300 'ü aşkın kişiyi  sertifikalandırarak, işyerlerini açmalarına öncü oldu.

Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal, 2019 yılında 25 grup olarak planladıkları uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin ilkini Tarsus Ticaret Borsasında eğitmen Fatma Temel ile başlattıklarını söyledi.

İŞKUR Müdürü Dal, yapılan bu eğitimlerle birlikte İlçemizde istihdam olanaklarının arttırılması, İlçenin ekonomik açıdan geliştirilmesi ile ilgili önemli bir çalışma gerçekleştirmiş olduklarını ifade ettikten sonra İŞKUR olanakları, teşvikleri ve destekleri hakkında katılımcıları bilgilendirerek eğitime katılanlara başarılar diledi.

İŞKUR ve Borsadan Yılın İlk Girişimci İstihdam Atağı