Tarsus Sanayiciler ve İşadamları Derneği Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

• 30.01.2019

Tarsus Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) Olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
Tarsus Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan genel kurul toplantısında Divan Başkanlığını Mehmet Karagözlü yaptı.

TASİAD'ın yeni döneminde görev alacaklara başarı dileğinde bulunarak,  görev aldığı sürece verilen desteğe teşekkür eden  TASİAD Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Yakup Ateş “Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu olarak, 5 yıldır kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için tüm üyelerimizle birlikte el ve gönül birliği içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Görev alacak arkadaşlarımıza desteğimiz devam edecek.Yeni yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi.

Faaliyet raporlarının okunması ve onanmasının ardına yeni dönem TASİAD Başkanlığına Borsa Üyesi Hamza Kara seçildi.

TASİAD Başkanlığına seçilen Kara, Yakup Ateş ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, " Öncelikli hedefimiz TASİAD olarak Tarsus için birliktelik ve beraberlik anlayışı içinde , Tarsus için önem arz eden konularda işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. "dedi

Tarsus Sanayiciler ve İşadamları Derneği Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi