Dokuma Konfeksiyon Makineci Mesleğinde MEGİP Kursu Açıldı

• 30.01.2019

Hayat Boyu Öğrenim Genel Müdürlüğü modülü kapsamında Dokuma Konfeksiyon Makineci Mesleğinde MEGİP kursunun açılmasının protokolünü imzalandı.

Türkiye İş Kurumu ve TOBB arasında imzalanan Mesleki Eğitim Ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında Tarsus MEGİP Komisyonu tarafından açılan kursun komisyon üyeleri İŞKUR Tarsus Müdürü Kürşat Dal, Tarsus Ticaret Borsası'ndan Yönetim Kurulu Üyesi Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı ile Tarsus TSO'dan Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Togo ve Genel Sekreter Ali Ukav 'dan oluşmaktadır.

Yapılan açıklamada, Türkiye İş Kurumu ve TOBB arasında imzalanan Mesleki Eğitim Ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında İŞKUR Tarsus Hizmet Merkezi Müdürlüğü,Tarsus TSO ve Tarsus Ticaret Borsası tarafından 03/080/2018 tarihinde oluşturulan MEGİP alt komisyonu işgücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitimlerin düzenlenmesine uygun olarak Dokuma Konfeksiyon Makineci Mesleğinde MEGİP kursunun açılmasına karar verildi.Kurslara katılım için İŞKUR Tarsus Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekmektedir.

Dokuma Konfeksiyon Makineci Mesleğinde MEGİP Kursu Açıldı