Jandarma Komutanı Binbaşı Burak Demirtaş'a Ziyaret.

• 18.01.2019

Tarsus Jandarma Komutanlığına asaleten atanan ve görevine başlayan Binbaşı Burak Demirtaş'a  ziyaret.

Ziyarette, Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Binbaşı Burak Demirtaş atandığı yeni görevinde Tarsus'ta hizmet edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek ,Borsa Başkanı Murat Kaya'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Murat Kaya, ziyarette " Tarsus'un ekonomik ve sosyal anlamda hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışıp, çabalıyoruz. Kentimizin ticaret ve sanayisinin geliştirilmesi, daha iyi yaşam koşullarının kentimize sunulması için çabalıyoruz. Özellikle birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde,birlikte dayanışma ve kardeşlik hukuku içerisinde ele ele vererek Tarsus'u hak ettiği noktaya taşımak için çalışacağız. Sağlık ve huzur içinde hayırlı görevler ve hayırlı hizmetler dileriz."dedi.

Jandarma Komutanı Binbaşı Burak Demirtaş'a Ziyaret.