Üye Ziyaretlerimiz Başladı

  • 08.01.2019
  • tarsustb

Yılın ilk günlerinde Tarsus Ticaret Borsası tarafından üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında , üyelerin 2019 yılı ile ilgili beklentileri ve kentin ekonomi, ticareti konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Say Tarım yetkilisi Zafer Manga ilk ziyaretin gerçekleştirildiği üye olarak, Borsanın üye ziyaretlerine verdiği öneme değindi. Manga, "Birebir bizlerin sorunlarını dinleyen borsamızın gerçekleştirdiği bu ziyaretlerde, sorunlarımıza çözüm sağlamak için uğraşlarını takdir ediyoruz." dedi.

Yeşilova firmasına gerçekleşen ziyarette, Halil İbrahim Yiğit ve Mustafa Kayık ise, "Borsamızın gerçekleştirdiği bu ziyaretlerden memnunuz. İkili ilişkilere önem veren borsamız ziyaretlerinde ve yıl içinde yapacakları faaliyetleride anlatarak bizlerle beraber yol haritası oluşturyor." dedi.

Star Yem firmasına yapılan ziyarette Yılmaz Demirci, üyesi olduğu borsanın bu tip aktiviteleri ile daha sıcak ilişkiler kurulmaktadır ifadesinde bulunarak " Borsamızın uygulamakta olduğu 2017-2020 yılları stratejik plan çerçevesinde tarımsal üretim ve hayvancılık üzerine çalışmaların daha yoğun yapılması, Avrupada yapılan tarımın irdelenerek bölgemizde uyarlanabilir yolların araştırılması için gerekli çalışmalarada ağırlık verilmelidir." dedi.

Karaçobanoğlu firmasına yapılan ziyarette Nafiz Gürbüz, borsanın son yıllarda yakaladığı ivmenin örnek alınması temennisinde bulundu. Gürbüz, " Borsamızın son yıllarda kentin ekonomisine ve ticaretine sağladığı katkılar hepimizce malum. Borsanın gerçekleştirdiği eğitim faaliyetlerii yakından takip ediyorum.İşlerimin yoğunluğu nedeniyle kısmen katılımcı oluyorum. Ancak bu konuda özellikle istediğim bir husus var ki; çalışanlarımızıda kapsayacak eğitim planlamaları yapmaları." dedi.

 

 

Üye Ziyaretlerimiz Başladı
Üye Ziyaretlerimiz Başladı
Üye Ziyaretlerimiz Başladı
Üye Ziyaretlerimiz Başladı
Üye Ziyaretlerimiz Başladı
Üye Ziyaretlerimiz Başladı