Başkan Murat Kaya'nın Yeni Yıl Mesajı

  • 30.12.2018
  • tarsustb

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat KAYA , 2018’de ekonomi ve ticarette yaşanan sıkıntılara top yekûn verilen mücadelenin 2019 Yılın da devam ettirilerek Ülkemizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak için elimizden gelenin en fazlasına gayret etmeliyiz ifadesinde bulundu.

Başkan Murat Kaya, “2018 yılının ticaret ve ekonomi noktasında iş dünyamıza etkilerinin ardından ekonomimizin yeniden sağlıklı biçimde nefes almaya başlayacağını temenni ettiğimiz Yeni Yılı bir toparlanma yılı olarak değerlendirmemiz gerekiyor. İş dünyamız, 2018 yılında kendi üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi ve bu performans göstergelerimize de olumlu yansıdı. Temsil ettiğimiz camiaya mensup tüm üyelerimize, bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

2019 yılına, reel sektör olarak umutlu ve beklentilerle giriyoruz. Bizim arkamızdaki en büyük güç Milletimiz. Ülkemizin geleceğinden ümitliyiz. Ülke olarak , bölge olarak hedeflerimiz var. Bu noktada , hedeflerimize ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her zaman bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız.

Önümüzde zorlu bir yıl bizi bekliyor. Bu süreçte, ihtiyaç duyduğumuz ekonomik reformları ortak akılla icra etmemiz gerekiyor. Ekonomide, ticarette verimliliğe, inovasyona dayalı adımlarla devam ettiğimiz takdirde bu dinamik güce sahip Ülkemiz, yükseliş ivmesini devam ettirecek güçtedir.

Ülkemizin istikrar ortamını bozmak isteyenlerin hevesleri kursağında kalacak ve büyüme rakamlarıyla dünyanın dikkatini üstüne çeken ülkemiz gelişen ülkeler arasındaki yükselişini sürdüreceğine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı iletirim" ifadelerini kullandı.

Başkan Murat Kaya'nın Yeni Yıl Mesajı