Ziraat Bankası Adana 1.Bölge Yöneticisi Ertuğrul İspaha'nın Ziyareti

  • 19.12.2018
  • tarsustb

Ziraat Bankası Adana 1. Bölge Yöneticisi Ertuğrul İspaha ve Ziraat Bankası Tarsus Merkez Şube Müdürü Fatime Şenkule Borsamızı ziyaret etti.

Nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunan Başkan Murat Kaya, bankacılık sektörünün gereksinimleri ile üreticinin ve ticari işletmelerin gereksinimlerinin paralel bir yapıda geliştirilmesi konusunda bankaların daha yapıcı finansal kaynaklar yaratmasının önemine değinerek, "Ziraat Bankasının son zamanlardaki atılımlarının sevindirici olduğunu kaydetti

Başkan Murat Kaya,Ziraat Bankası çiftçi ile sınırlı sanılan çalışmalarını üretimin her kesimine taşımaya başladı.Ancak, Üreten kesimle olan çalışmalarına getirdiği yenilikçi anlayışını reel sektöre daha iyi anlatabilmeli." dedi.

Ertuğrul İspaha ziyarette üreticinin ve üretim yapan reel sektörün finansal sorunlarının çözümüne yönelik geliştirdikleri yenilikçi anlayışları ile hedef kitlelerine ulaşmada , yeni yapılanmalarını anlatmada en büyük destekçilerinin STK'lar olduğuna inandıklarını ve işbirliği içinde finansal sorunların çözümünü bu sayede en üst seviyeye çıkarmayı planladıklarından bahsetti.

Ziyarette, Tarsus’un yerel , kültürel ve sosyo-ekonomik konuları ile tarım ticareti konuşuldu.

Ziraat Bankası Adana 1.Bölge Yöneticisi Ertuğrul İspaha'nın Ziyareti