2014 Yılı Mart Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 18.03.2014
  • tarsustb

Borsamız Aylık Olağan Personel Toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıda:

 

*26.02.2014 tarihinde yapılan Üst Yönetim Organ Üyeleri Bilgilendirme Toplantısı Değerlendirildi.Toplantıda Akreditasyon Birimi tarafından hazırlanan tanıtım sunumu yapılarak Organ Üyeleri Bilgilendirme Kitabı üst yönetime anlatıldı.

*26.02.2014 tarihinde yapılan Mısır ve Ayçiçeği Ekim Teknikleri ve Tohum Seçimi konulu eğitim değerlendirmesi yapıldı. Eğitime katılanların sorunları konusunda çalışmalar başlatıldı.

*27.02.2014 tarihinde yapılan Organik Zeytin Yetiştiriciliği ve Gübreleme konulu eğitim değerlendirmesi yapıldı.Eğitime katılanların sorunları konusunda çalışmalar başlatılarak İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile koordinasyona geçildi.

*2014 yılı Şubat ayı itibariye Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistiklerin(Fax-Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) değerlendirildi.

*Akreditasyon öz değerlendirme raporu hazırlanarak 19/03/2014 tarihli Yönetim Kurulu Gündem maddesine alındı.

*21.03.2014 tarihli “Hayvancılık Sektöründe Gelinen Nokta ve Süt Ürünlerinin Değerlendirilmesi” konulu eğitim 30 Mart yerel Seçimler nedeniyel Nisan ayına ertelendi.

*Personellerin Gelen-Giden yazılara imza yetkisi konuşularak, personellerin görev tanımlarına imza beyannameleri eklenmesine karar verildi.Bölümleri ile ilgili gelen ve giden yazılara ceavap hazırlamaları ve nasıl bir form kullanılacakları öğretildi.

*2014 yılı Kalite Hedeflerimizde bulunan en az 1 ürünün coğrafi işaretinin alınması konusunda Tarsus ‘ a özgü SarıUlak Zeytini için coğrafi işaret alınması yönünde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile koordinasyona geçilerek Kurulması planlanan Denetim komisyonuna bir üyemiz görevlendirildi.

*Personellerin İş Planlarının değerlendirildi.

*Acil Durum Tatbikatı gerçekleştirilmesi hususunda bir personelimiz görevlendirildi.

*TOBB’nin 05/02/2014 tarih ve 513/2729 sayılı”TOBB, Odalar ve Borsalar Mevzuat Eğitimi” konulu yazılarına istinaden katılımcı personellerin raporları personellere bilgi edinmesi için dağıtıldı.

*TOBB ‘nin 06/02/2014 tarih ve 2851 sayılı “Erasmus + Progtamı” eğitimleri konulu yazılarına istinaden katılımcı personellerin raporları personellere bilgi edinmesi için dağıtıldı.

*Giresun Ticaret Borsası ile yapılan Kıyaslama Değerlendirme konuları görüşülmüş ve Personelin Muhtelif önerilerinin alınması ile toplantımız sona ermiştir.Personeller için 2 yeni iyi uygulama getirilmiştir.Ayrıca gelen giden yazılarında kurum kodlarımızın kullanılmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.Üye Memnuniyet politikası oluşturularak “ÜYENİN SESİ” uygulaması için çalışmalar başlatılmıştır.

 

2014 Yılı Mart Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
2014 Yılı Mart Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
2014 Yılı Mart Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
2014 Yılı Mart Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi