Temel, Hisacıklıoğlu'na "Girişimcilik ve Mentörlük" Konulu Projesini Sundu

  • 03.12.2018
  • tarsustb

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği – Türkiye Bankalar Birliği Reel Sektör&Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı 30 Kasım 2018 Cuma günü Adana’da gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Biz bu çalkantılı dönemin geçici olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin temelleri sağlamdır, biz buna benzer işleri son 25 yılda defalarca atlattık, hepsinin de üstesinden geldik ve yolumuza devam ettik” dedi.​

Reel sektör ile finans sektörünün el ele verdiğini belirten Hisarcıklıoğlu, “Bu tarihimizde bir ilk. İlk defa finans sektörü ile reel sektör birlikte ‘Ne yapabiliriz?’ diye çalışıyoruz. Bu kapsamda, şuna inanıyoruz ki hepimiz Türkiye için varız. Birbirimizle ayrılmaz bir bütünüz. Biz varsak finans sektörü var, finans sektörü varsa biz varız. Bu tekerlek bu tümsekte kalmaz, bu tümseği aşacağız. İnişinin de daha hızlı olacağına inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Toplantının hemen ardından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Borsa Başkanı Murat Kaya ve Borsa Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel'in gerçekleştirdiği görüşmede Temel, "Girişimcilik ve Mentörlük" konulu projesi hakkında Sn. Hisarcıklıoğlu'na bilgilendirmede bulundu.

Temel, Hisacıklıoğlu'na "Girişimcilik ve Mentörlük" Konulu Projesini Sundu