BORSAMIZ 62 YAŞINDA

  • 15.03.2014
  • tarsustb

Ticaret Borsamız bundan 89 yıl önce 1925 Yılında Tarsuslu birkaç tüccarın girişimi ile kurulmuş, lakin 3 yıl sonra kapanarak 15/Mart/1952 yılında Ülkemizin kanunla kurulan ilk borsası olarak yeniden hizmetine başlamıştır. Tarsus, gerek ticaret gerekse sanayi alanlarında çok ileri noktalardan bugün durağan bir noktaya gelmiştir. Bizler yönetim kurulu olarak, meclis üyeleri olarak ortak hedefimiz Tarsus’u bir adım daha ileriye taşımaktır. Bizler her zaman Tarsus için çalışmaktayız.

 

Borsamızın dinamik duruşunun arkasında sessiz kahramanlarımız olan üyelerimiz vardır, meclisimiz vardır, yönetim kurulumuz ve personelimiz vardır. Bizler, sorumluluk duygumuzla çalışmaya devam edeceğiz.

 

Tarsus Ticaret Borsası kentimizin ve bölgemizin ticari etkinliğini arttırmak, üyelerinin tarım

ve gıda sektöründe gelişen dünyayı yakinen takip etmesine yardımcı olacak ticaret yapısını oluşturmak, kentimizde ve bölgede sosyal sorumluluk projelerinde etkin rol üstlenerek, ülkemizin ve kentimizin ticari ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamaya, kent halkı ve bölge insanımız ile birlik ve dayanışmayı sağlayarak daha iyi ekonomik ve sosyal koşullarda iş yapmalarında ve yaşamalarında öncü ve lider kurum olmaya devam edecektir.

 

Bu vesileyle Tarsus Ticaret Borsasını, dünden bugüne taşıyan herkese teşekkür ediyor, ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

BORSAMIZ 62 YAŞINDA