Lokmanoğlu'nun Borsa Ziyareti

• 19.09.2018

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu Tarsus Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette her iki Başkanda, kur kaynaklı dalgalanmalardan dolayı yaşanan ekonomik krizin üstesinden gelineceğine inandıklarını ifade ederken Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğine, ancak bu durumun aşılmasında, sorunların çözümünde oda ve borsaların görevlerinin de önemine dikkat çektiler.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Seçer ve Kemal Süheyl Batmaz ile Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel'inde bulunduğu ziyaretin sonrasında Başkan Murat Kaya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu ile beraberinde bulunan MDTO Genel Sekreteri Korer Özbenli, Kadir Akalın ve Ali Adalıoğlu'ndan oluşan heyete Borsa Sanayi Müzesi ile Fotoğraf Sergisini gezdirdi.

Lokmanoğlu'nun Borsa Ziyareti