Borsa Teknolojiye Uygun Dijitalleşmeye Devam Dedi

  • 05.09.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası tarafından, personellerine dijital dönüşüme yönelik  eğitim verildi. Borsa , üyelerine daha kaliteli hizmet sunmak, son teknolojik gelişmeleri takip etmek amacıyla personellerine yönelik eğitim programlarına devam ediyor.

Borsa elektronik satış salonunda düzenlenen eğitimde,  dijitalleşen çağa uygun olarak Borsanın E-Ofis'e  dönüşüm projesi  kapsamında personellere  İnternet ve dijital teknolojilerin 20. Yüzyılın en önemli keşfi olduğundan, 21. Yüzyılı ise iletişim çağı haline getirerek insan yaşamını nasıl etkilediği konularında ve dijital teknolojiler son yıllarda yaşanan gelişmeler ile çok hızlı bir şekilde günlük hayatın ve iş yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldiği bilgisi verildi.

Baş döndürücü bir hızla gelişen ve gün geçtikçe hayatın her alanında etkisini daha fazla hissettiren dijital teknolojilerden uzak kalmanın artık mümkün olmadığı, bu durum yaşamın her alanını yeniden şekillendirdiği gibi hızlı ekonomik büyüme yarışında yer alan tüm aktörlerin küresel anlamda bir adım öne çıkabilmesinde de yeni adımlar atmasını gerekli kıldığı fikri geliştiren Borsa, E-Ofis 'e dönüşüm projesi kapsamında personelleri için tanımladığı E-Ofis Programı ile personellerinin teknolojiye uyum sağlaması ve beraberinde dijital yapıyı kuruma entegre ederek personellerin becerilerini artırma yoluna giden bir kurum olduğu bu eğitimde bir kez daha vurgulandı.

Borsa Teknolojiye Uygun Dijitalleşmeye Devam Dedi
Borsa Teknolojiye Uygun Dijitalleşmeye Devam Dedi
Borsa Teknolojiye Uygun Dijitalleşmeye Devam Dedi