Başkan Murat Kaya 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yılını Kutladı

  • 29.08.2018
  • tarsustb

Milli bellekten hiçbir zaman silinmeyecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yılında bir mesaj yayınlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya,  "26 Ağustos 1071 ve 26 Ağustos 1922 bizim iki büyük utkumuzdur." ifadesinde bulunarak, Türk milletinin birlik ve beraberlik noktasındaki iradesini defalarca kanıtlandığını belirttiği mesajında şu sözleri kaydetti.

"Bağımsızlık ve hürriyet uğruna Türk milletinin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti ruhuyla, etiyle, canıyla tek vücuttur. Birlik ve beraberlik duygusunu hep gururla ve onurla taşıyan bir milletin evlatları olarak sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamak Bizim kaderimizdir. Şanlı Türk Milleti Kendine olan güveni ve inancıyla binlerce yıldır birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayarak, bağımsızlığı kendine kader olarak da çizmiştir. Bizler, büyük fedakârlıklarla kazanılan bağımsızlığımızı her koşul altında korumaya kararlıyız.

Bizler bir oldukça, iri oldukça ve diri oldukça hiçbir güç bizi yıldıramaz. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.Bu toprakları bize yurt yapanların ve yurt olarak kalmasını sağlayanların ruhları şad, mekânları cennet olsun."

Başkan Murat Kaya 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yılını Kutladı