Mersin M.V. Sn. Vahap Seçer ve Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan'nın Ziyareti

• 10.02.2014

Mersin CHP Milletvekili Sn. Vahap Seçer ve Tarsus CHP Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan ile heyeti Borsamıza ziyarette bulundular.

Ziyarette; Tarsus ve Tarsusluyu ilgilendiren genel konularda fikir paylaşımında bulunuldu. Borsa Başkanımız Murat Kaya, “ TOBB  camiasında yer alan oda ve borsalarımız ile STK’ların beklentisi, kentlerindeki sorun ve sıkıntılarının çözüm aşamasında yerel yönetimlerle birlik ve beraberlik içinde tam uyumlu çalışmaktır. Bizler bu anlamda yerel yönetimlerimizin sergileyeceği ilkeli yönetim anlayışında bizlerle birlikte çalışacağını umuyor, kentin gelişimi için birlikte çözüm üreteceğimize inanıyoruz.” Dedi. Sayın Seçer ise, Tarsus da ekonomik, kültürel ve sosyal gelişmişliğin çözümünde ortak hareket edilmesini gerektiğini, Başkan Murat Kaya’nın heyecanına katıldığını vurguladı.

Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan da bu konuda yerel yönetimlerin, bulunduğu kentteki STK ların görüş ve değerlendirmelerini dinleyerek ortak fikirde hareket etmenin kente cazibe katacağını dile getirdi.