Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun Ramazan Bayramı Mesajı

• 14.06.2018

Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, "En büyük zenginliğimiz birbirimize olan bağımızdır." diyerek “Oruç, ibadet, birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayını bir kez daha idrak ederek Ramazan Bayram'ına kavuştuk. Bayramlar, birbirimizle kaynaştığımız, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilediğimiz özel ve müstesna günlerimizdir. Bizleri bir arada tutan bu müstesna günler ile bağlarımız sağlamlaşır, yardımlaşma ve dayanışmanın getirdiği güç ile en büyük zenginliğimiz birbirimize olan sevgimiz olur.Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim.”

Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun Ramazan Bayramı Mesajı