MÜSİAD Ziyareti

  • 04.02.2014
  • tarsustb

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, Melike Şavur ,Polis Şefkatevi Başkanı Ali Kılıç, Mesut Kayacı, İşadamı Süleyman Alıcı ile birlikte Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Kıraç Borsamızı ziyaret etti.Bu ziyarette Tarsus ile ilgili sosyal , kültürel ve ekonomik yatırım imkanları, bu yatırım imkanlarının genişletilmesi  konuları ve  Tarsus genelinde faaliyet gösteren işletmelerin ve iş adamlarının problemlerine değinildi.

 
Başkan Murat Kaya “Bizim inancımız da halka hizmet etmek, hak’ka hizmet etmek şeklindedir. Biz de Ticaret Borsası olarak halkın yaşam kalitesini ve refah düzeyini yükseltmek için mücadele ediyoruz. Hepimiz birlik ve beraberlik içinde ortak akılda birleşip, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamanın yanı sıra mağdur olan tüm insanlara yardım elimizi uzatmalıyız.” Diyerek sözlerine “ Tarsus çok önemli ve yüksek bir potansiyele sahip bir kent. Bu nedenle bundan sonra yapılacak çalışmalarda da birlik ve beraberlik içinde çaba göstermek ve özellikle Tarsus da bir devlet üniversitesi kurulması konusunda da ayrıca ısrarcı olmamız gerekiyor.” Devam etti.
Devlet Üniversitesi konusunda tekrar bir araya gelinerek, üniversitenin Tarsus’a çok büyük katkılar sağlayacağı konusunda heyetle mutabakat sağlandı.
MÜSİAD Ziyareti
MÜSİAD Ziyareti
MÜSİAD Ziyareti
MÜSİAD Ziyareti
MÜSİAD Ziyareti