Başkanın "Babalar Günü" Mesajı

  • 16.06.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat " Babalar Günü " dolayısıyla yayınladığı mesajında varlık sebebimiz ve velinimetimiz olan anne ve babalarımızı ayırmak mümkün değildir diyerek kul hakları içinde en mühim olanı ana-baba hakkıdır vurgusuna değindi.

Başkan Murat Kaya, mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Her Baba, babasının yanında çocuktur. Anne ve babalarımıza onları inciten her çeşit söz ve hareketten kaçınmak hem dini hem de vicdani bir vazifemizdir. Bütün güzel huy ve melekeleri edindiğimiz, insan olmak gibi üstün değerlere ulaşmamıza temel olan annelerimizle birlikte babalarımızdır. Bütün alem dua üzerinedir.Ana ve baba duası da her şeyden kıymetli ve hayırlı olandır.

Ramazan Bayramının son gününe denk gelen Babalar Gününde, Bayram sevinci içinde Babalarımızın duasını, helalliklerini almak için büyük bir fırsattır.Bir çocuk babası ile insan hakkı nedir onu öğrenir.Hiç bir kitabın , yazının öğretemeyeceğini gönül yoldaşımız Babalarımız öğretir. Babalarımıza verilebilecek en büyük hediye bizlerin en iyi şekilde ülkemize , milletimize layık evlatlar olarak yetişmesidir.

Bu vesile ile bu ülke için, çocuklarını şehit veren babalarımız başta olmak üzere, tüm babaların baba adaylarımızın bu anlamlı gününü kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.

Başkanın "Babalar Günü" Mesajı