Meclis Bşk. Ekincioğlu'dan Kadir Gecesi ve Bayram Kutlaması

  • 08.06.2018
  • tarsustb

Tarsus  Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Mesajında tüm Müslüman aleminin Kadir gecesini kutlayarak, yaklaşan Ramazan Bayramının İslam alemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.  

Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Ramazan ayının manevi arınma ayı olduğunu ifade ederek  “Ramazan Ayı’nın son günlerine ulaşmakta ve bu ayın  idrakini daha net anlayacağımız Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen, rahmet ve mağfiretin en yoğun halinde indiği Kadir Gecesinin faziletine inanarak ve idrak ederek yapacağımız dualarımızla manevi duygularımız zirveye ulaşacaktır.

Bu mübarek gecenin bereketinden nasiplenmeyi ve mutlulukla Ramazan Bayramı’na ulaşmayı Yüce Allah hepimize nasip etsin. Yaklaşan Ramazan bayramı tüm İslam alemine, Ülkemize barış ve huzur getirsin.

Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek gecenin ve Ramazan Bayramının İslam alemine,  ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyor, Kadir Gecesinin hürmetine Kahraman Türk ordusuna her daim güç ve kuvvet, Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyor, İslam aleminin ve Ülkemizin Kadir gecesini tebrik ediyor ve yaklaşan Ramazan Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Meclis Bşk. Ekincioğlu'dan Kadir Gecesi ve Bayram Kutlaması