Tarsus Belediye Başkanı Can ve MHP Mersin Mv. Adayı Kılavuz'un Ziyareti

  • 04.06.2018
  • tarsustb

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Adayı ve Ülkü Ocaklar Başkanı Olcay Kılavuz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve  MHP Tarsus İl Başkanı Ertuğrul Bodur beraberinde bulunan heyetle seçim çalışmaları kapsamında Tarsus Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Borsa Meclis üyelerinin eşlik ettiği gerçekleşen ziyarette Borsa Başkanı Murat Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 24 Haziranda yapılacak seçimlerin Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Önceliklerinin Tarsus ve Tarsus'ta yaşan insanlara hizmet etmek olduklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, halkın içinden gelen kişiler olarak ülkemizin ve bölgemizin sorunlarını çok iyi bildiklerini, MHP Mersin Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz'un Tarsus ve Mersine yabancı olmadığının altını çizerek ellerinden gelen tüm çabayı Tarsus için  göstereceklerini ifade etti.

MHP Mersin Mv. Olcay Kılavuz, "Mübarek Ramazan ayımızın huzur ve istikrara getirmesini temenni ediyor, Şahsınıza ve arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Biz vatanımızın, milletimizin ve devletimizin yanındayız.Devletin bekası bizim için her şeyden önce gelir. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, için çalışacağız ve bu konuda iş alemi ile her zaman birlikte hareket etmeye öncelik vereceğiz..Yaklaşan bir seçimimiz var. Milletimiz takdirini ve tercihini kullanacak. İnşallah başarıyla ve zaferle tamamlayacağız. Davamızın her zaman peşindeyiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimiz her zaman daim eylesin."

Borsa Başkanı Murat Kaya, Milletvekili Adayı Kılavuz'a ,başarı dileklerinde bulunarak, "Bizim bütün dileğimiz Ülkemizde yaşanan istikrarsızlıkların bir an önce çözülmesi.Ekonominin ve ticaretin çarklarının üreterek, artarak  dönmesidir. Bizim adaylarımızdan isteğimiz Meclis'te, Tarsus'un sorunlarını bilen, çözüm için gayret gösterecek  olan birisidir. Borsa olarak tüm gayretimiz her zaman bölge ekonomisine, kültürüne , sosyal faaliyetlerine  değer katacak projelerde yer almak, projeler üretmek. Tarsus, ihtiyacı olan ilgiyi beklemektedir.Ülkemiz ihtiyacı olan istikrarı beklemektedir.İstikrar olmazsa ekonominin çarkı da dönmüyor. Bu konuda sizlerin de 24 Haziran sonrasında önemli çalışmalar yapacağınızı umut ediyoruz." dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Can ve MHP Mersin Mv. Adayı Kılavuz'un Ziyareti
Tarsus Belediye Başkanı Can ve MHP Mersin Mv. Adayı Kılavuz'un Ziyareti
Tarsus Belediye Başkanı Can ve MHP Mersin Mv. Adayı Kılavuz'un Ziyareti