Tarsus Çağ Üniversitesi, Öğr.Gör. Ayferi Tuğcu'nun Ziyareti

  • 24.05.2018
  • tarsustb

Türkiye’de kurulan ilk Vakıf Üniversitelerinden biri olan Tarsus Çağ Üniversitesi, Öğretim Görevlisi Ayferi Tuğcu, her yıl öğrencilerinin kişisel, akademik ve mesleki birikimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenledikleri Kariyer Günleri'ne her yıl olduğu gibi bu yılda destek veren Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Tuğcu, Çağ Üniversitesinin Tarsus'a ait bir üniversite olduğunu ifade ederek, " Sayın Başkanım bu yıl 13. sünü düzenlediğimiz "Kariyer Günleri"'nde Borsamızı üniversitemizde görmekten memnun olduk. Etkinliğimize verdiğiniz destek,öğrencilerimize gösterilen ilgi gerçekten Borsaya olan farkındalığımızı arttırdı. Kariyer günlerimizde iş dünyası ile öğrencilerimizin entegrasyonunu sağlamaya çalışıyor ve güzel çıktılar elde ediyoruz. Borsamızın da bu etkinlikte sizlerin sayesinde , verdiğiniz destekle faaliyetimizin amacına ulaşmasına katkınız bizler için önemli. Teşekkür ediyoruz."

Başkan Murat Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Çağ Üniversitesi artık köklü üniversitelerimizden biri. Eğitim alanları geniş. Biz üniversite işbirliğine açık ve her zaman destek vermeye hazır bir kurumuz. Gerek yönetimdeki arkadaşlarımız ve gerek çalışanlarımız olsun üniversitemiz ile işbirliğinde çalışacak uyumlu bir ekibimiz var. Bu noktada etkinliğiniz kapsamında  ve sürekli öğrenmek gereğinden öğrencilerimiz ile buluşmak, bu buluşmalarda güzel paylaşımlar ortaya çıkarmak ,bu paylaşımları kalıcı ve sürekli olarak arttırıcı hale getirmek için işbirliği içinde desteğimize devam edeceğiz." dedi.

Sayın Tuğcu, Başkan Murat Kaya'a ziyertin anısına ve Kariyer Günlerine olan desteğinden ötürü hediye sunumunda bulundu. 

Tarsus Çağ Üniversitesi, Öğr.Gör. Ayferi Tuğcu'nun Ziyareti
Tarsus Çağ Üniversitesi, Öğr.Gör. Ayferi Tuğcu'nun Ziyareti