Başkan Murat Kaya'dan Üniversite İçin Teşekkür

  • 09.05.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , Tarsus'a  Devlet Üniversite kurulması  konusunun da olduğu ve 19 Nisan 2018 tarihinde Kanun Tasarısı olarak TBMM Genel Kurulu’na  sunulan ve 08 Mayıs 2018 tarihi itibari ile kabul edilen Tarsus Üniversitesi’nin hayırlı olmasını diledi.

TBMM'nde kabul edilen Kanun Tasarısı'nda Tarsus Üniversitesi dahil  4’ü vakıf olmak üzere 20 yeni üniversite kurulacak.

Uzun süredir Tarsusluların heyecan ve sabırsızlıkla beklediği Tarsus Üniversitesi için her platformda üniversite ihtiyacını belirten, emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Murat Kaya "Bugün Tarsus'un yıldızının parlamaya başladığı gün.Bugün çok güzel bir müjde aldık.Tarsus,  geleceği ve gelişimi için çok önemli bir yatırımın müjdesini aldı.Artık Tarsus'ta bir Devlet Üniversitesi olacak. Bunun mutluluğunu yaşamaktayız, paylaşmaktayız. Tarsus'a Devlet Üniversitenin kurulması için herkesim heyecanla desteklerini verdi.

Tarsus'un gelişimi için çok önemli olan Üniversite ile Tarsus eğitim alanında çok güçlenecek. Tarsus'u geleceğe hazırlama açısından, çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmeleri açısından çok önemli olan üniversitenin pozitif enerjisi Tarsus'un sosyal , kültürel ve ekonomisine de yansıyacak ve sinerji oluşturacak.

Tarsus Üniversitesi kurulması çalışmalarında emeği geçen, destek veren başta Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN olmak üzere herkese teşekkür ederiz.Hepimize hayırlı uğurlu olsun. "dedi.

Başkan Murat Kaya'dan Üniversite İçin Teşekkür