Anneler Günü Mesajı; Gökyüzünde Parlayan Yıldızımız

  • 12.05.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, " İçimde anne özlemi taşıyan biri olarak, acımızı azaltan, sevincimizi coşturan annelerimiz gökyüzünde parlayan yıldızımızdır. " dedi.

Başkan Murat Kaya mesajının devamında şu ifadelere yer verdi.

" Annelerimiz sadece ailesini değil,bütün toplumu sevgiyle yoğuran,özenle yetiştirdikleri çocuklarıyla geleceğimizi şekillendiren en değerli varlıklarımızdır. Annelerimiz medeniyetimizin simgesi, ölçüsüdür.

Bize ilk öğretilerinde "VAR'ını Paylaş" diyen  evinin bereket eli olan Annelerimiz, ekonomi öğretmenimiz, sosyal danışmanımız, kültür ve değer elçimizdir.

Türk Milleti tarihi boyunca Anne duasına, Anne rızasına önem veren bir inanca ve kültüre sahiptir.Bu noktada annelerimiz, kadınlarımız daha refah, daha huzurlu yarınlarımızın mimarlarıdır.

Annelerimiz bizim gökyüzünde parlayan yıldızımız, yol göstericimizdir.İçimde anne özlemi taşıyan biri olarak, rahmetle andığım sevgili annemi, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yad ediyor, hayatlarını çocuklarına bahşeden, karşılıksız sevginin ve eşsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü saygılarımla kutluyorum." dedi.

Anneler Günü Mesajı; Gökyüzünde Parlayan Yıldızımız