Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

  • 02.05.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Süheyl Batmaz ile Ramazan Hıdıroğlu Mersin TSO Başkanlığına seçilen Ayhan Kızıltan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Mersin TSO Başkanı Kızıltan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek " Aslında Tarsus'a uzak biri değilim. Eğitimimin 7 yıllık bir dönemi Tarsus'ta geçti" dedi.

Başkan Murat Kaya yeni seçilen Mersin TSO Başkanı Kızıltan'ı ve beraberinde ziyarete eşlik eden MTSO yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek hayırlı olsun dedi. Başkan Murat Kaya  " Yoğun bir seçim temposundan çıktık. Ancak hala Türkiye'nin seçimleri var.Bizim ikinci dönemimiz.Onurla üstlendiğimiz görevimizi üyelerimizin teveccühü ile beraber ikinci dönem devam ettiriyoruz. ettireceğiz. İnşallah daha iyi çalışacağız, beraber çalışacağız.Türkiyemiz , memleketimiz için.Hem yönetimdeki hem meclisteki tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, hayırlı olsun diliyorum.

Başkan Murat Kaya, Tarsus Sarıulak Zeytini coğrafi işaretini aldıklarını ve özel üretim soğuk sıkma Tarsus Sarıulak Zeytinyağını tanıtımını yaparak Başkan Kızıltan'a hediye etti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret
Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret
Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret