Mersin Ticaret Borsası'na Ziyaret

  • 02.05.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Süheyl Batmaz ile Ramazan Hıdıroğlu, Mersin Ticaret Borsası Başkanlığına güven tazeleyerek yeniden seçilen Ö.Abdullah ÖZDEMİR'e ve Meclis Başkanlığına yeni seçilen Şerafettin Memiş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni dönem çalışmaları için başarılar diledi.

Başkan Murat Kaya yeniden seçilen Mersin Ticaret Borsası Başkanı Özdemir'i  ve yeni seçilen kurul üyelerine hayırlı olsun diyerek, "Öncelikle tüm odalarımıza, borsalarımıza yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Allah hayırlı işler yapmayı hepimize nasip etsin. Sayın Başkanım  her zamanki gibi çok sıcak karşılamanızdan ötürü teşekkür ediyorum. Hem yönetimdeki hem meclisteki tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, hayırlı olsun diliyorum.

Başkan Murat Kaya, Tarsus Sarıulak Zeytini coğrafi işaretini aldıklarını ve özel üretim soğuk sıkma Tarsus Sarıulak Zeytinyağını tanıtımını yaparak Başkan Özdemir'e hediye etti.

Mersin Ticaret Borsası'na Ziyaret
Mersin Ticaret Borsası'na Ziyaret
Mersin Ticaret Borsası'na Ziyaret