Akreditasyon Başarısı ve 2013 Yılı En Yüksek Düzeyde Tescil İşlemi Yapan Üyelerimize Tören Yapıldı

• 17.01.2014

Akredite Borsa olarak, Üyelerine 5 Yıldızlı Hizmet verdiğini tescilleyen Tarsus Ticaret Borsası düzenlediği bir törenle başarısını ve 2013 yılında yüksek düzeyde tescil işlemi yapan üyelerini ödüllendirerek çifte mutluluğunu üyeleri ve kamuoyu ile paylaştı.Tarsus Ticaret Borsası tarafından düzenlenen töreni, Kaymakam Hasan Göç, Mersin Milletvekili Sayın Vahap Seçer ile protokolün değerli konukları, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, Daire Müdürleri üyelerimiz, meclis üyeleri, Oda ve STK Başkanları onurlandırdı.

Yönetim Kurulu Başkanı Murat KAYA "Üyelerimize kaliteli ve en hızlı şekilde hizmet vermeyi benimseyen Tarsus Ticaret Borsası Akredite Borsa tescili ile Avrupa ve Dünya standartlarında hizmet veren odalar arasında yerini almıştır. Bir yıldır sürdürülen yoğun ve özverili çalışmalar neticesinde, üyelerimize en iyi hizmeti vermek ve ihtiyaç duydukları konularda daha prestijli olarak temsil edilmeleri için gerekli şartlar sağlanmış, nihai olarak Avrupa Odalar Birliği (Eurochambres) ve İngiltere Odalar Birliği işbirliğiyle İngiltere ve Almanya oda sistemlerinin en iyi uygulamaları dikkate alınarak oluşturulan TOBB Akreditasyon Sistemi dahilinde yapılan denetimlerin de başarılı geçmesiyle Borsalar arasında en yüksek puanla beş yıldızlı hizmet veren akredite borsa sertifikası alınmıştır. Akreditasyon sertifikası, Londra’da, Paris’te, Berlin’de oda ve borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa bizlerde üyelerimize aynı kalitede hizmet verdiğimizin garantisidir.Sürekli gelişime odaklanan insan kaynakları ve yönetim anlayışımızla kendi içimizde yaptığımız gelişim açılımına ek olarak, üyelerimize ve yerel gündeme de özel olarak kulak verdik. Süreç içerisinde yaptığımız paydaş çalıştayları, anketler, üye ziyaretleri, veri analizleri, seminer ve eğitim gibi pek çok çalışma vasıtasıyla ve ayrıca üyelerimizden, meclisimizden ve Tarsus’ta sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz kurumlardan aldığımız fikir ve görüşlerin de dikkate alınmasıyla hizmet donanımımızı yeniledik, zenginleştirdik. Aynı zamanda yeni iletişim politikamızla üyelerimizden gelen konuların ilgili bakanlıklara aktarılması, temsil ve lobi fonksiyonumuzu da geliştirdik. Bizim için öncelikle üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesi önemli. Üyelerimizin memnuniyetini sağlayamıyorsak başarılı olduğumuzu asla düşünemeyiz. Çünkü Borsamız, üyelerimiz varsa var.

Üyelerimize sağladığımız hizmetlerin yanında onlarında ödüllendirilmesi ve onurlandırılması gerekliliğinden yola çıkarak 2013 Yılında Borsamızda Yüksek düzeyde tescil İşlemi yaptıran üyelerimizi de unutmadık. Bugün burada borsamız ve üyelerimiz adına çifte mutluluğu ve heyecanımızı birlikte yaşamak istedik. Biz Tarsus Ticaret Borsası olarak seferberlik ruhuyla kaynaklarımızı harekete geçirmeye çalışıyoruz.Bu kaynakları etkin şekilde üyelerimizin ve kentimizin hizmetine sunuyoruz. Bunları yaparken üyelerimizin hedeflerine nasıl omuz vereceğimizi düşünüyoruz. Tarımın bölge ve ulusal ekonomiye yarattığı katma değeri arttırmaya, üyelerimizin ve üreticilerimizin daha fazla kazanması yollarını arıyor, sorunlarına çözüm olmaya çalışıyoruz. Biz tarımı önemsiyoruz. Bu yüzden tarım ve tarıma dayalı ekonomi Tarsus için önemli. Bu nedenle üretici ve üyelerimiz için yapılanlar Tarsus ekonomisi için belirleyici olacaktır.” Dedi.

Ödül Alan Firmalar

2013 YINLINDA EN ÇOK TESCİL ÜCRETİ ÖDEYEN FİRMALAR