Türk Polis Teşkilatının 173. Yılını Kutlarız

  • 09.04.2018
  • tarsustb

Milletin temel hak ve özgürlüklerinin korunması için hizmet sunan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Murat Kaya; “Kamu düzeninin korunmasında büyük ve önemli görevleri layıkıyla yerine getiren Polis Teşkilatımız, toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatıdır."dedi.

Mesajında şu ifadelere yer veren Başkan Murat Kaya, "Kamunun refahı ve rahatı için devlet otoritesinin meşru gücünü temsil eden emniyet güçlerimiz köklü geçmişiyle vatanımızın , şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak  üstün bir vazife anlayışı ile bizleri huzur ve refah içinde yaşatmak için gece gündüz demeden, fedakarca görevlerini yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı’mızın 173. kuruluş yıldönümünü kutlar, şehit polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunar,çalışanlarına ve emekli olan mensuplarına da aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler temenni ederiz.

Türk Polis Teşkilatının 173. Yılını Kutlarız