Tarsus Şoförler Odasından Hayırlı Olsun Ziyareti

  • 09.04.2018
  • tarsustb

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran ŞEN, Yönetim Kurulu üyesi Adem GÖÇER ile birlikte Borsa Seçimlerinin tamamlanmasına müteakip ziyaret edip, kutladıkları Başkan Murat Kaya'nın gönlü Tarsus için atan ve  Tarsus'a  hizmet eden bir Başkan olduğunu belirterek, “ Borsa ve Tarsus için  son derece başarılı işlere ve hizmetlere imza atan Murat Kaya'nın güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilmesini yürekten kutluyoruz. Bugüne kadar Tarsus için  birlikte hareket ettik. Tarsus’un tüm sorunlarının çözümünde Oda yönetimi olarak birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.Yeniden göreve seçilmesini tebrik ediyoruz.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Murat KAYA, ‘’Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası şehrimizin en önemli meslek odalarından birisidir. Başkan Duran Şen, Adem Göçer  ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da hem şoför esnaflarının, hem de Tarsus’umuzun sorunlarının çözümü noktasında önemli sorumluluk almaktadırlar. Tarsus’umuz için hep birlikte el ele vererek, kentimizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunacağız.

Birlikte rahmet var dedik ve kentimize birlikte faydalı olma konusunda üzerimize düşeni yapmaya da hazırız’’ diye konuştu.

Tarsus Şoförler Odasından Hayırlı Olsun Ziyareti