Tarsus Medical Park Ziyareti

  • 16.03.2018
  • tarsustb

Tarsus MedicalPark Hastanesi yeni Müdürü Dr. Zeynel Canoğulları ile Uzm.Dr Ozan Levent ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Nermin Ateş Borsa ziyaretinde.

Türkiye'de sağlık standartlarının artması ile bu sektördeki tecrübesini Tarsus’la paylaştıklarını ifade eden Canoğulları, hastanede sunulan sağlık hizmetlerini, tedavi yöntemlerini genişlettiklerini , sağlık açısında önem verdikleri konuları anlattı. Hastane yönetimini Tarsuslularla birlikte Ben değil Biz olarak sürdüreceklerini ,çevre iller ve yurt dışından gelen hastalara da hizmet verdiklerini belirtti.

Başkan Murat KAYA, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yaratılmışların en üstünü olan insana hizmet veren doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız bu ulvi görevlerini  büyük fedakarlıkla yerine getiriyor. Hastanemizin sağlık hizmetlerindeki başarılı çalışmalarını duyuyor, izliyoruz.Tedavi noktasında hastanemizin yaptığı çalışmaları da yürekten destekliyoruz. Sayın Zeynel Bey, çalışmalarınızın Tarsus'a ve Tarsus Medical Park Hastanesi'ne hayırlı olmasını ve yeni görevinizde başarılar dilerim.”dedi.

Tarsus Medical Park Ziyareti