BAŞKANIMIZDAN BASIN ÇALIŞANLARI GÜNÜ MESAJI

  • 09.01.2014
  • tarsustb

Bilginin büyük önem taşıdığı günümüz dünyasında en önemli mesleklerden biri olan gazetecilikte, doğru haber, tarafsızlık ve özel hayata saygının basın çalışanları için öncelikli değerler olduğunu biliyoruz.

 
Olayları, ilkeli yayıncılık anlayışının bir gereği olarak tarafsız ve doğru bir şekilde halka aktaran basın çalışanlarımız, kişisel hak ve özgürlüklere, meslek ilkelerine bağlı kalmak koşuluyla insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu üstlenmişlerdir.
 
İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine ve kalkınmasına, önemli katkılar sağlayan , Kentimizin sorun ve sıkıntılarını gündeme taşıyarak bunların çözümüne değer katan basın çalışanlarımız, kamuoyuna haber ve bilgi akışını sağlamak için, gece gündüz demeden görevinin sorumluluğunu yerine getirmeye çalışmaktadır.
 
Çalışma şartları ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yerine getirme adına he türlü fedakârlığı gösteren basın çalışanlarımızın özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum,
 
Zor şartlar altında dahi görevlerini yürütme gayreti içinde olan basın çalışanlarının 10 OCAK BASIN ÇALIŞANLARI günlerini kutlar, saygılarımı sunarım. Ebediyete intikal edenlere ise Allah’tan rahmet dilerim.
BAŞKANIMIZDAN BASIN ÇALIŞANLARI GÜNÜ MESAJI