Şubat Ayı Personel Toplantısı; Mutlu Yıllar Süprizi

  • 28.02.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Personellerinin aralıksız olarak her ay devam ettirdikleri personel toplantısını sürpriz doğum günü kutlaması ile  gerçekleşti. Toplantının ana gündeminde TOBB 'nde düzenlenen Genel Sekreterler Eğitim Semineri oldu. TOBB'nin çalışmalarından biri olan Dijital Dönüşüm konusnda gelinen noktada yapılanların ve yapılması planlanan değişikliklerin bilgisi personellerce paylaşıldı. Mart ayında gerçekleşecek faaliyetler konusunda hatırlatmanın tekrarlandığı toplantıda süreç içinde gerçekleşecek  personel, üye, URGE kümesi eğitimlerinin tarihleri netleştirildi.

Personeller tarafından 2017-2020 Yılları Stratejik Plan içinde yer alan, 2018 yılı Personel İş Planları için İç Eğitim talebi görüşü oluştu. Akreditasyon birimi "Personel İş Planları Eğitimi" kapsamında eğitim planlaması yaparak tüm personellerin iş planları konusunda görüş ve önerilerini toparlayacak bir eğitim düzenlenmesi talebini önümüzde ki hafta içinde gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Halen çalışmaları devam eden  yapay zekaya bir adım kala "Data Yorumlayan " ticaret web sayfası üzerinde bilgi alışverişi yapıldı. 

Şubat Ayı Personel Toplantısı; Mutlu Yıllar Süprizi
Şubat Ayı Personel Toplantısı; Mutlu Yıllar Süprizi