Zeytin Dalı Harekatına Tam Destek

  • 08.02.2018
  • tarsustb

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ona bağlı 365 Oda ve Borsa, ortak bir açıklama ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verdi.

Başkan Murat Kaya’nın da katıldığı toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Harekata ilişkin açıklaması şöyle oldu.

“Türkiye’de iş alemini temsil eden Oda ve Borsa camiası olarak bu ortak açıklamayı yapıyoruz. Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’nın haklı ve meşru olduğuna inanıyor ve destekliyoruz. Bu harekâtın, ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi, hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için olduğunu görüyoruz” dedi.

Yapılan toplantının ardına Başkan Murat Kaya “ Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, huzurunu bozma niyetinde olanların her zaman karşısında tek vücut tek millet olarak duracağız. İş dünyası olarak birlik ve beraberlik mesajımızı tüm dünyaya Ankara’dan duyurduk. Bizler iş dünyasının kanaat önderleri olarak her zaman olduğu gibi bugünde bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız.

Hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah, Mehmetçiğimizi korusun, Ordumuzu muzaffer kılsın. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi

Zeytin Dalı Harekatına Tam Destek
Zeytin Dalı Harekatına Tam Destek