AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve Heyetinin Borsa Ziyareti

  • 29.01.2018
  • tarsustb

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Mersin İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İl STK ve Halkla ilişkiler Başkanı Zeynep Şemsi Aysalar ile İl ve İlçe Yöneticileri Tarsus Ticaret Borsasına ziyarette bulundular.

Borsa Başkanı Murat Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tarsus'un kalkınması ve gelişmesi için her konuda ortak fikirlere açık olduklarına ve hareket etmeye hazır olduklarına değindi.

Başkan Murat Kaya, "Ülkemiz sıkıntılı bir süreç içinde, ancak istikrarımızı koruyarak ekonomik atılımlara, büyümeye ara vermeden devam ediyoruz. Bu noktada, iş alemi olarak yükümüz çok ağır. Bu vatan uğruna canını veren ve bu vatanın bölünmezliği için şehit olanların üzerimize yüklediği bu ağır yükü, birlik ve beraberlik içinde çalışarak ekonomimizi güçlendirerek devam ettirmek zorundayız. " dedi.

Ak Parti Mersin İl Başkanı Sayın Cesim Ercik, Meslek Odaları, İş Dünyası ve Sivil Toplum örgütlerinin kentin yönetiminde aktif rol oynaması gerektiğini ifade ederek "Tarsus ve Mersin ortak paydasında karşılıklı işbirliği düşünüyoruz. Bunun içinde partimiz hem genel merkez hem de il ve ilçe örgütleri olarak Sivil Toplum Örgütlerine büyük bir önem veriyoruz. Kentimizin kalkınması ve gelişmesi anlamında hep birlikte bir eylem planı içerisinde yer almamız gerekmektedir. Bu nedenle hepimizin aynı sorumluluk içinde elimizi taşın altına koymamız ve kentimiz için uğraş vermemiz gerekiyor dedi."

Başkan Murat Kaya, Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan’ın başta Tarsus ve Mersin için çok önemli girişimleri olduğunu, Kalkınma Bakanı Sayın Elvan'ın pek çok proje de  katkı ve desteğinin üst seviyede olduğuna da dikkat çekti.

AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve Heyetinin Borsa Ziyareti
AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve Heyetinin Borsa Ziyareti
AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve Heyetinin Borsa Ziyareti