Girişimcilerimiz Ticarete Atılıyor

  • 22.01.2018
  • tarsustb

Üyelerimizden Ali Dirik'in eşi ve Tarsus Ticaret Borsası Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Kursiyerlerimizden Aydan Dirik kendi iş yerini açarak kendi işinin patronu oldu.

Tarsus Ticaret Borsası'ndan yapılan açıklamada;  Tarsus Ticaret Borsası olarak ekonominin çarklarının hızlandırılması, yeni istihdam kapılarının açılması noktasında çalışmalara devam edileceği, bundan sonraki süreçte de iş yeri açan girişimcilerin  yanlarında olmayı sürdürecekleri ifade edildi.

Girişimcilik ruhu taşıyan kişilerin, teşvik edilmesi ve desteklenmesi gerektiği, işsizliğe çözüm olarak kendi işinin kurulması ve istihdam sağlanmasının önemine dikkat edilmelidir. Tarsus Ticaret Borsası olarak girişimci olmak isteyenlere, gerekli eğitim ve destekleri vererek kamunun tahsis ettiği finans kaynaklarına girişimcilerin ulaşmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Girişimcilik projesi sonucunda geleceğe dönük iş fikri ve projeleri olan bir kişi, çalışan veya işsizlik pozisyonundan işveren pozisyonuna geçerek sürdürülebilir işletmeler kuracak ve yanında işçi çalıştırmaya başlayacak. Böylelikle kentimizin istihdamına önemli ölçüde katkı sağlayacak ve ülkemiz ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlanmış olacaktır.”denildi.

Girişimcilerimiz Ticarete Atılıyor
Girişimcilerimiz Ticarete Atılıyor