Eğitimi Evde, Karnesi Bizde

  • 19.01.2018
  • tarsustb

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen Eğitimim Evde, Karnem Sende projesi kapsamında Tarsus Ticaret Borsası evde eğitim gören bir öğrencinin karnesini verdi.

Başkan Murat Kaya yürütülen proje kapsamında şu ifadelerde bulundu, "Son yıllarda eğitim alanında yapılan yenilikler içinde en önemli konulardan biri olan  'Okumayan Çocuk Kalmasın' projesi kapsamında okula gidemeyen çocuklarımızın direkt evlerinde milli eğitimin görevlendirdiği öğretmenlerle eğitim verilmesi , onların hem sosyal yaşantıya katılması hem de eğitim öğretim hayatlarının aksamaması için yapılan çalışma kapsamında bugün biz de bir çocuğumuzun karnesini ve takdir belgesini evinde verdik. O'nun mutluluğu, yaşadığı sevinci beraber yaşadık. Orda gördük ki, kızımız çok zeki ve çok başarılı bir öğrenci, kalbimiz kızımızla.

Dünyada en önemli olan şeylerden bir tanesi de sabretmektir. Sabrımız çok olursa ve üzerimize düşeni yaparsak her şey çok daha kolay olacaktır. Öğrencimizi, öğrencimizin ailesini ve öğrencimizin evine gelerek sabırla eğitim çalışmalarını yürüten Bilge Kuren öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Eğitimi Evde, Karnesi Bizde
Eğitimi Evde, Karnesi Bizde