Torunlar Gıda Tarsus Tesislerine Ziyaret

  • 17.01.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Ali Seçer ile Genel Sekreter Hasan Şanlı Borsa Üyesi TORUNLAR GIDA SAN. TİC. AŞ.'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Borsa heyetini Fabrika Müdürü İnci Büyük ve Akif Tartar karşılandı.İnci Büyük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tesisleri hakkında genel bilgilendirmede bulundu, Tesislerinin 2003 yılında hizmet vermeye başladıklarını TORUNLAR GIDA SAN. TİC. AŞ. 'nin 7 tesisinden biri olduklarını söyleyerek, bu tesiste çeltikten pirinç üretimi yapıldığını, bakliyat paketleme ünitelerinin bulunduğunu son yıllarda ise yem hammadde sektörüne daha ağırlık verdiklerinden bahsetti.Ayrıca hizmet vermeye başladıkları yıldan bugüne Tarsus Ticaret Borsası'nın üyesi olduklarını ve borsanın üyelere yönelik hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Başkan Murat Kaya, ziyaretlerinin amacında borsa üyelerinin gelişimlerine destek olmak, sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade ederek," Bizlerde genel iş kolumuzun yanında Seçer A.Ş. 'de yem hammadde sektörüne teminen ham madde alımı ve üretim gerçekleştirmekteyiz. Borsa olarak tüm üyelerimizle yakın ilişki içinde olmaya özen göstermekteyiz. Yaptığımız tüm çalışmaları üyelerimizden aldığımız güçle, güvenle başardık.Bu çalışmaların neticesinde üyelerimiz artık “Bu Borsa aidat almaktan başka ne iş yapar” yerine “İyi ki Borsa'ya üye olmuşum” der hale geldi. Biz her zaman üye odaklı olmaya,üyelerimize menfaat sağlayan hizmetler sunmaya gayret ettik. Üyelerimizden aldığımız gücü yine üyelerimiz için sarf ettik. Karşılaştığınız her sorunda biz Borsa olarak sizlerin en yakın yardımcısı ve sesi oluruz." dedi.

Torunlar Gıda Tarsus Tesislerine Ziyaret