Başkan'ın Mevlid Kandili Mesajı

  • 29.11.2017
  • tarsustb

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Murat Kaya ,Peygamber efendimizin güzel ahlakını, örnek hayatını ve eşsiz mücadelesini örnek alarak "Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum yıldönümü idrak ettiğimiz bu müstesna gece hepimiz için birer fırsattır. Hz. Muhammed güzel ahlakın tamamlayıcısı ve insanlara bir müjde olarak yeryüzüne gelmiştir.” dedi.​

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

" İçinde bulunduğumuz zamanda , Peygamber efendimizin insanlığa örnek olan yüksek ahlakına, öğretilerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. O’nun dünyayı teşrif ettikleri bu gece rahmetin,  kardeşliğin, Allah’ın rızası istikametinde kulluğun tanınmaya başladığı gecedir. Bu aziz ve mübarek günün feyz ve bereketinden istifade ederken; içimize yönelmek ve nefis muhasebesi yapmak, özeleştiriden kaçınmamak, insanlık nezdinde ki görev ve sorumluluklarımızı hatırlamak, tarihten ders almak, iyi, doğru ve güzelin timsali olma yolunda azmimizi yenilemek, hepimiz için bir huzur vesilesi olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini,gönüllerimizi aydınlatması ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, selam ve saygılarımı sunuyorum”

Başkan'ın Mevlid Kandili Mesajı