Başkan'ın 10 Kasım Mesajı

  • 09.11.2017
  • tarsustb

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, " Bugün, O'nun gösterdiği çağdaşlaşma hedeflerine her zamankinden daha yakın olduğumuza inanıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde rahmetle, şükranla anıyoruz.' ifadesine yer verdi.

Başkan Murat Kaya mesajında şunları kaydetti; "İstiklal mücadelemizin önderi, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk;ün, değerini ve güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen temel felsefesini doğru ve bir bütün olarak yeniden anlamaya çalışmalıyız. Bugün sarsılmaz bir özgüvenle bir kez daha diyoruz ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'büyük eserim' dediği, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, O'nun işaret ettiği yolda ilelebet yaşayacaktır.

Atatürk 'ün gösterdiği muasır medeniyetleri aşma hedefine ulaşmak, milletimizin her bir ferdine en ileri hayat standartlarını sağlamak için büyük bir seferberlik içindeyiz.İnanıyorum ki Büyük milletimiz, O'nun eserlerine, Cumhuriyetimizin bütün değer ve kurumlarına geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de sahip çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.''

Başkan'ın 10 Kasım Mesajı