Sorgun Heyeti Borsa'da

• 26.10.2017

Bölgesel rekabet edebilirlik programı kapsamında Avrupa Birliği ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen nihai faydalanıcısının Sorgun Belediyesi, ortağının da Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olduğu, toplam bütçesi 4.250.00 Euro olan Sorgun İŞGEM projesi kapsamında Tarsus'a gelen teknik heyet Türkiye’de kurulan ilk İŞGEM olan Tarsus İŞGEM ‘e düzenledikleri ziyaret sonrası Tarsus Ticaret Borsası'na da ziyarette bulundular.

Sorgun TSO Genel Sekreteri Sami Erdoğan ve beraberindeki heyeti misafir eden Tarsus Ticaret Borsası, Borsanın Tarsus'a olan katkılarını ve hizmetlerini anlatarak Borsa hizmet alanını tanıttı.

Ziyarette Tarsus ekonomisi, iyi tarım uygulamaları ve tarımsal üretimde yapılan üretime dayalı yenilikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete gelen Sorgun Heyetinde ;

Ali Eser (Bilim ve Sanayi teknoloji Bakanlığı)

Ayça Çakırsoy (Bilim ve Sanayi teknoloji Bakanlığı)

Yusuf Yılgın (Sorgun Belediyesi)

Mustafa Işık (Yozgat KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü)