Bakan Elvan'a Başkanların Ziyareti

• 26.10.2017

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya  ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak , Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

Kalkınma Bakanlığında Başkanları kabul eden Bakan Elvan yapılan görüşmede Tarsus’un ekonomik ve sosyal gelişimi devam eden yatırımlar, Çukurova Bölgesel Havalimanı Tarsus Şehir Hastanesi, Üniversite, Yenice Lojistik Merkezi ile çok kısa sürede önemli bir aşama kaydeden, binlerce insanımıza iş ve aş sağlayacak olan Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi konularını görüşüldü.Yapılan ziyaret ve görüşmenin ardından ortak açıklama yapan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ile Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya açıklamada,  "Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Tarsus’umuza gereken ilgi, destek ve katkıyı sağlayacağını ifade etmiş ve gerek Tarsus gerekse bölgemiz açısından oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirilmiştir." dediler.

Bakan Elvan'a Başkanların Ziyareti