Belediye Başkanı Can, Borsa Meclisi Üyeleriyle Buluştu

  • 16.10.2017
  • tarsustb

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ile Borsada bir araya  gelerek istişarede bulundu.

Belediye Başkanı Şevket Can, Borsanın Tarsus için önemli bir kurum olduğunu, Meclis üyelerinin kente olan katkılarını takdir ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus için bugüne kadar yapılan her faaliyeti birlikte gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Hayata geçirdikleri projelerle Tarsus’un çehresinin değiştiğini ve hayata geçirilecek olan projelerle de bu değişimin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Can “Tarsus Belediyesi olarak bizler Ticaret Borsası başta olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşları ile uyum içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ederken, yapılabilecekler noktasında elimizden gelen tüm gayreti ve desteği veriyoruz” dedi.

Başkan Murat Kaya ise, Belediye Başkanı Şevket Can'ın Borsada bu güzel birliğe vesile olmasından duyulan memnuniyeti Borsa Meclis üyeleri ve şahsı adına dile getirerek "Bir şehri önemli kılan, şehirleri marka haline getirecek ola,n en başta o şehirde yaşayan insanlarıdır.  İkincisi ise refah düzeyi ve yaşam kalitesidir. Bunun için yapılacak ilk iş yatırım yapmak, istihdam yaratmak.Biz her zaman özel sektör olarak kentimizde nitelikli insanların çalışabileceği, çok yönlü ve nitelikli işletmeler kurulması için çalışıyoruz. Belediyemiz bu konuda bizlerin öncüsü. Kentimizin ticaretinin , ekonomisinin güçlendirmesi için lojistik yollarının geliştirilmesi ve bağlantı yollarının iyileştirilmesi şart.İşte tam bu noktada bizler bütün bunları hayata geçirecek güçlü bir irade koyar, beraber çalışacak bir ortak akıl yürütürsek , başarı peşi sıra gelecektir.Tarsus hedeflerine güvenle yürüyecektir. Bu konuda ben Tarsus'a hizmeti görev edinmiş Başkanıma teşekkür ediyor, tekrar hoş geldiniz diyorum." dedi.

Belediye Başkanı Şevket Can, haftanın ilk gününde kendilerini misafir eden Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Meclis Üyelerine teşekkür ederek, Tarsus’a kurulacak olan Gıda İhtisas Sanayi Bölgesi başta olmak bölgemize yapılacak olan diğer yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Can, Borsa Meclisi Üyeleriyle Buluştu
Belediye Başkanı Can, Borsa Meclisi Üyeleriyle Buluştu
Belediye Başkanı Can, Borsa Meclisi Üyeleriyle Buluştu
Belediye Başkanı Can, Borsa Meclisi Üyeleriyle Buluştu