Avşarlar Kuruyemiş Firmamızdan Nezaket Ziyareti

  • 28.09.2017
  • tarsustb

Üyemiz Avşarlar Kuruyemiş Grup Yöneticileri Ramazan Avşar ve Bayram Avşar'dan nezaket ziyareti.

Nezaket ziyaretinde bulunan Ramazan Avşar ve Bayram Avşar'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Borsa Başkanı Murat Kaya "Tarsus'u markaları ile Türkiye'ye ve ihracatları ile yurt dışına tanıtan değerli büyüğümüz Ramazan Bey' şahsında tüm kardeşlerine teşekkür ederiz. Bir yandan istihdam kadrosu ile diğer yandan firmalarını global rekabete hazır etme çabalarını yakından izliyor ve takdir ediyoruz." dedi.

Ramazan Avşar ise Borsanın Başkan Murat Kaya ile daha lider bir kurum olarak hizmetlerini sürdüğünden bahsederek," Borsamızın verdiği hizmet kalitesi bizleri fazlasıyla memnun etmekte. Bildiğiniz üzere biz firma olarak toplantılarımızı borsada gerçekleştiriyoruz. Çalışanların gösterdiği ilgi ve duyarlılıktan gayet memnunuz. dedi.

Avşarlar Kuruyemişleri,

Yurt içinde toptan ve perakende satış yapılan müşterileri yanısıra, ağırlıklı olarak; İngiltere, Danimarka, Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne kuruyemiş, kuru kahve ve şekerleme ihracatını yapmakta olan AVŞARLAR GIDA gıda sektörünün Güvenilir Firma olma özelliğini kaybetmeden yoluna devam etmektedir.

Avşarlar Kuruyemiş Firmamızdan Nezaket Ziyareti